Λεπτομέρειες για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για το θεωρητικό τμήμα

PropertyValue
Όνομα:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για το θεωρητικό τμήμα
Περιγραφή:

Οι φοιτητές (-τριες) του ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ που επιλέχθηκαν πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 23/4/2014 στο γραφείο ERASMUS:

ΠΡΟΣΟΧΗ: πρέπει να ελέγχετε στην ιστοσελίδα  του κάθε Πανεπιστημίου το χρονικό όριο εντός του οποίου πρέπει να σταλούν τα δικαιολογητικά (τα deadlines). Οι φοιτητές του χειμερινού εξαμήνου πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, διότι εάν η τελευταία προθεσμία παράδοσης είναι πριν τις 23/4, πρέπει να έχουν έτοιμα τα χαρτιά τους νωρίτερα).

 

Από τα περισσότερα Ιδρύματα συνηθίζεται να ζητούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά, όμως αρκετά απαιτούν είτε περισσότερα ή λιγότερα δικαιολογητικά είτε διαφορετικό τρόπο προσκόμισης (όπως μόνο online).

 

α)Εκτυπωμένη επιστολή του φοιτητή (-τριας) (motivation letter) που θα παρουσιάζει την πρότασή του στο Πανεπιστήμιο επιλογής του κατά προτίμηση στη γλώσσα του ιδρύματος.

β)Εκτυπωμένο βιογραφικό του φοιτητή (-τριας) / κατά προτίμηση στη γλώσσα του ιδρύματος.

γ) Έντυπο αίτησης (application form) για τη σχολή για την οποία ενδιαφέρεται ο φοιτητής(-τρια), εφόσον το απαιτεί το ίδιο το Πανεπιστήμιο (στην ιστοσελίδα του ιδρύματος του εξωτερικού).

 

Σε δεύτερη φάση οι φοιτητές πρέπει να προβούν σε:

Μια πρώτη επαφή με το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου επιλογής για την επιλογή των μαθημάτων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν (learningagreement, πιστωτικές μονάδες μαθημάτων – ECTS).

Οποιαδήποτε αλληλογραφία που προκύπτει με τη Σχολή που θα φιλοξενήσει κάποιον φοιτητή θα πρέπει να ανακοινώνεται στο γραφείο ERASMUS.

 

Όποιος φοιτητής δεν ετοιμάσει τα συγκεκριμένα στοιχεία στο χρόνο που απαιτείται δε θα συμπεριληφθεί στους επιτυχόντες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ Την τελική επιλογή του κάθε φοιτητή στο ίδρυμα επιλογής του, την  έχει το συγκεκριμένο ίδρυμα. Στην περίπτωση που ο φοιτητής δε γίνει δεκτός θα επιλέξει ένα άλλο ίδρυμα.

 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Να ενημερώσετε έγκαιρα σε περίπτωση που για κάποιο λόγο ακυρώσετε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

Όνομα Αρχείου:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για το θεωρητικό τμήμα.pdf
Μέγεθος Αρχείου: 592.74 kB
Τύπο Αρχείου:pdf (Τύπος ΜΙΜΕ: application/pdf)
Υποβολή από:erasmus
Υποβλήθηκε στις: 15/04/2014 15:39
Ιδιοκτήτη:Everybody
Διατήρηση από:admins
Θεάσεις:1632 Θεάσεις
Τελευταία ανανέωση στις: 23/04/2014 12:11
Αρχική:
Άθροισμα Ελέγχου CRC:
Άθροισμα Ελέγχου MD5: