Γραφείο LLP/Erasmus

Έγγραφα

Εμφάνιση κατά : Όνομα | Ημερομηνία | Θεάσεις [ Άνοδος ]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ERASMUS μετακίνηση φοιτητών 2014-15 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ERASMUS μετακίνηση φοιτητών 2014-15

hot!
Ημερομηνία Προσθήκης: 06/08/2014
Date modified: 06/08/2014
Μέγεθος Αρχείου: 617.26 kB
Αποθηκεύσεις: 1574

Παρακαλούμε όπως να συμπληρώσετε υποχρεωτικά τα απαραίτητα χαρτιά πριν την αναχώρησή σας, ΣΥΜΒΑΣΗ_ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ_ΦΟΙΤΗΤΗ_ΓΙΑ_ΣΠΟΥΔΕΣ και το Learning  Agreement 24.02.14.

Το  Learning Agreement θα ελέγξετε με τον συντονιστή Erasmus (Ζαφος Ξαγοράρης ή Μάνθος Σαντοριναίος)  και το οποίο πρέπει να υπογράψουν για να προσκομίσετε  στο γραφείο πριν την αναχώρησή σας. Σε περίπτωση που θα αναχωρήσετε πριν την έκδοση της υποτροφίας, θα πρέπει να ετοιμάσετε την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Τα υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά θα τα προσκομίσετε μετά την επιστροφή σας.

όλα τα δικαιολογητικά είναι αναρτημένα παρακάτω.    

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

hot!
Ημερομηνία Προσθήκης: 20/06/2014
Date modified: 20/06/2014
Μέγεθος Αρχείου: 617.26 kB
Αποθηκεύσεις: 1423

Δικαιολογητικά φοιτητών Erasmus 2014-15 εαρινού εξαμήνου

Οι φοιτητές Erasmus 2014-15 του εαρινού εξαμήνου να ετοιμάσουν τα δικαιολογητικά τους  για προσκόμιση στο Γραφείο Erasmusαπό την Τετάρτη 25/6 έως την Δευτέρα 14/7 (ημέρες και ώρες λειτουργίας του γραφείου).

Λεπτομέρειες  διαδικασιών, βλέπε τις προηγούμενες  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για το θεωρητικό τμήμα 15/04

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Erasmus 2014-15 13/04

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για το θεωρητικό τμήμα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για το θεωρητικό τμήμα

hot!
Ημερομηνία Προσθήκης: 15/04/2014
Date modified: 23/04/2014
Μέγεθος Αρχείου: 592.74 kB
Αποθηκεύσεις: 1443

Οι φοιτητές (-τριες) του ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ που επιλέχθηκαν πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 23/4/2014 στο γραφείο ERASMUS:

ΠΡΟΣΟΧΗ: πρέπει να ελέγχετε στην ιστοσελίδα  του κάθε Πανεπιστημίου το χρονικό όριο εντός του οποίου πρέπει να σταλούν τα δικαιολογητικά (τα deadlines). Οι φοιτητές του χειμερινού εξαμήνου πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, διότι εάν η τελευταία προθεσμία παράδοσης είναι πριν τις 23/4, πρέπει να έχουν έτοιμα τα χαρτιά τους νωρίτερα).

 

Από τα περισσότερα Ιδρύματα συνηθίζεται να ζητούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά, όμως αρκετά απαιτούν είτε περισσότερα ή λιγότερα δικαιολογητικά είτε διαφορετικό τρόπο προσκόμισης (όπως μόνο online).

 

α)Εκτυπωμένη επιστολή του φοιτητή (-τριας) (motivation letter) που θα παρουσιάζει την πρότασή του στο Πανεπιστήμιο επιλογής του κατά προτίμηση στη γλώσσα του ιδρύματος.

β)Εκτυπωμένο βιογραφικό του φοιτητή (-τριας) / κατά προτίμηση στη γλώσσα του ιδρύματος.

γ) Έντυπο αίτησης (application form) για τη σχολή για την οποία ενδιαφέρεται ο φοιτητής(-τρια), εφόσον το απαιτεί το ίδιο το Πανεπιστήμιο (στην ιστοσελίδα του ιδρύματος του εξωτερικού).

 

Σε δεύτερη φάση οι φοιτητές πρέπει να προβούν σε:

Μια πρώτη επαφή με το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου επιλογής για την επιλογή των μαθημάτων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν (learningagreement, πιστωτικές μονάδες μαθημάτων – ECTS).

Οποιαδήποτε αλληλογραφία που προκύπτει με τη Σχολή που θα φιλοξενήσει κάποιον φοιτητή θα πρέπει να ανακοινώνεται στο γραφείο ERASMUS.

 

Όποιος φοιτητής δεν ετοιμάσει τα συγκεκριμένα στοιχεία στο χρόνο που απαιτείται δε θα συμπεριληφθεί στους επιτυχόντες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ Την τελική επιλογή του κάθε φοιτητή στο ίδρυμα επιλογής του, την  έχει το συγκεκριμένο ίδρυμα. Στην περίπτωση που ο φοιτητής δε γίνει δεκτός θα επιλέξει ένα άλλο ίδρυμα.

 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Να ενημερώσετε έγκαιρα σε περίπτωση που για κάποιο λόγο ακυρώσετε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ -κινητικότητα προσωπικού ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ -κινητικότητα προσωπικού

hot!
Ημερομηνία Προσθήκης: 09/05/2014
Date modified: 09/05/2014
Μέγεθος Αρχείου: 592.74 kB
Αποθηκεύσεις: 1301

Ανακοινώνεται ότι για το Ακαδημαικό έτος 2013-14 υπάρχουν δύο (2) διαθέσιμες θέσεις για την Κινητικότητα του Διδακτικού προσωπικού   και  μία (1) θέση για την Κινητικότητα του Διοικητικού προσωπικού στα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

ανακοινώσεις ανακοινώσεις

hot!
Ημερομηνία Προσθήκης: 21/03/2014
Date modified: 25/03/2014
Μέγεθος Αρχείου: 165.6 kB
Αποθηκεύσεις: 1414

-Για τα Πανεπιστήμια  AALTO University SCHOOL Of Art And Design Helsinki  , AKI/Artez The Enschede Academy Of Visual Arts  Gerrit Rietveld Academie  οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι 1η Απριλίου.  Οι φοιτητές/τριες  που θα επιλέξουν τις συγκεκριμένες σχολές θα πρέπει ήδη να έχουν Portfolio, CV,  MotivationLetter (το τελευταίο μπορεί να αλλάξει στην περίπτωση που θα είναι επιλαχόντες για την επόμενη Σχολή της προτίμησής τους).

 

 

 

- παρακαλούμε να στέλνετε τις αιτήσεις  σε μορφή pdf (κατά προτίμηση) ή word

 

- Ζητώντας την αναλυτική σας βαθμολογία, σε περίπτωση που έχετε απαλλαγή σε κάποια μαθήματα, όπως π.χ., Αγγλικά, πρέπει να το αναφέρετε, αλλιώς τυπώνεται ως απουσία και θα επιβαρύνει το μέσο όρο της βαθμολογίας σας.

 

-  το Central St. Martins College  of Art & Design θα   ισχύει για το 2014-15.

 

- Λόγω της αργίας της Δευτέρας 24/3, θα γίνει

παράταση στην ημερομηνία παράδοσης των

δικαιολογητικών μέχρι της 27/3.